wican

Alla inlägg under maj 2013

Av Krister Wicander - 13 maj 2013 21:30

Blev ovanligt tyst i köket, kollade ut och där hade grabben hittat kexen i skafferiet.

Då va denna veckan påbörjad, och nu är det dags att börja packa lite. Japp, på fredag drar jag och familjen till Alcudia Mallorca, ska bli väldigt härligt. Ska bli skönt att stänga mobilen, logga ut från facebook och mailen. Bara njuta i solen och poolen med sambo och grabben.

Tyvärr missar jag AK styrelsens middag, får ta igen det genom att aktivera mig lite extra sen, kanske till och med värva någon ny medlem till S i kommunen ;-)

Sambon är på genrep inför Eurovision, själv sköter man disk och hemmasysslor.

Trevlig kväll :-)

Av Krister Wicander - 12 maj 2013 07:20

Fast klockan bara är 7 är hela familjen uppe, ja förutom ruffe. Han kommer nog ligga kvar i allafall 2 timmar till. Själv är det alldeles strax dax för att gå första golfrundan på 2 år. Ska bli intressant och kul. Alltid skönt med familjemorgon, men när jag nu är påväg så hade det varit skönt för sambon om grabben sovit till 8 iallafall.

Kommer antagligen skriva något i eftermiddag om golfrundan.

För övrigt anser jag att det borde vara strängare straff på djurplågeri, våld mot barn.

Av Krister Wicander - 11 maj 2013 09:57

Jag gillar att kolla tv, olika serier, sport och nyheter. Kanske inte jätte mycket dokumentärer, men ändå inte bara dumtv. Men ser man på tablåerna så är det nästa bara olika program om folk som misslyckats och skyller på andra. Antingen så har man belånat allt man har för att ha råd att röka eller något annat livsviktigt. Eller så är det något bantarprogram om någon som antagligen har blivit tvingad att äta all mat som kommit i deras väg, och som ofta kallas "dålig ämnesomsättningen", man får nog det av att äta 10kg godis och dricka 4 liter läsk om dagen. Nu är andra säsongen av Ola-Conny och Morgans resor igång, tycker det kan vara kul att titta på men kommer på mig själv ibland, detta program är egentligen gruppmobbing av alla tittar mot dessa två. Det går verkligen ut på att vi ska skratta åt dem för att hissen inte går hela vägen.

Aja, nu åker vi in mot stan och äter godis och dricker läsk......... Eller det finns ett bättre alternativ.....

Är lycklig men blir ibland trött :-)


Trevlig dag

Av Krister Wicander - 9 maj 2013 22:45

För tillfället är det ingen ordning överhuvud taget, kan glömma vad jag ska göra det under tiden jag planerar det. Förhoppningsvis löser det sig ändå, ordningen löser sig nog imorgon om jag nu kommer ihåg att köra till jobb.

Igår blev jag överraskad med en resa till Mallorca nästa fredag :-) som jag själv fick betala då sambon är lika tankspridd som mig och glömt sin bankkod.. Aja, jag slapp planera och behövde bara betala :-) nu ser vi fram emot sol, värme, mys och öl!

Får en klump i magen när man läser om pappan som glömt sin grabb i bilen, kan aldrig förstå hur han känner just nu. Men bara känslan att min egen grabb skulle må dåligt eller ha ont gör att det smärtar i kroppen på mig. Bara känslan att glömma honom kan göra mig sömnlös även om jag inte gjort det. Hur hemskt det än är så lider jag med pappan, stakars människa :-( tankar går ju även till barnets mamman som hamnat i sin egen mardröm. Hoppas de har anhöriga och vänner som finns där för dem båda.


Avslutar med att berätta att dagens utflykt till Risen Naturreservat i Genarp var perfekt, goda baguetter ( som jag gjort), grillat och trevligt rundvandring med vänner bland träd och skog. Grabben var helt slut efter, men inte så konstigt efter lövregnet ;-)

Nu blir det trädgårds städning och god natt

Av Krister Wicander - 8 maj 2013 17:50

På väg till Facklig/Politisk Aftonskola, äntligen! Missade förra pågrund av sjukdom sist. Ska bli kul att träffa alla igen men även de jag inte träffat än.

Imorgon blir det heldag med familj och vänner i Genarp, då ska vi ut och rasta hundar, barn och flickvänner :-)

För övrigt anser jag rent personligt att straffet för brodern som mördade sin syster är ett hån, mot hedersrelaterade offer men även mot denna tjej. Denna broder med de familjemedlemmar som anser detta som rätt eller att han är oskyldig har tappat sitt människovärde enligt mig.

Av Krister Wicander - 8 maj 2013 17:50

På väg till Facklig/Politisk Aftonskola, äntligen! Missade förra pågrund av sjukdom sist. Ska bli kul att träffa alla igen men även de jag inte träffat än.

Imorgon blir det heldag med familj och vänner i Genarp, då ska vi ut och rasta hundar, barn och flickvänner :-)

För övrigt anser jag rent personligt att straffet för brodern som mördade sin syster är ett hån, mot hedersrelaterade offer men även mot denna tjej. Denna broder med de familjemedlemmar som anser detta som rätt eller att han är oskyldig har tappat sitt människovärde enligt mig.

Av Krister Wicander - 6 maj 2013 15:53

Igår njöt jag i solen i trädgården i shorts med familjen hela dagen. Idag va det rätt in i verkligheten (som för många andra också), avloppsbyte :-) Nu tänker de flesta, öööö bajs. Nä, ännu värre, köksavlopp. Och till råga på allt är det inte alla som förstår meningen - DU FÅR INTE ANVÄNDA KÖKSAVLOPPET!!!!

Aja, nu är dagen till ända och snart hemma för lek och grillning :-)

Lägger till lite bilder från dagen :-)

Av Krister Wicander - 5 maj 2013 13:21

Tyvärr blir sambon tvungen att gå in och jobba, så då får man starta dagen tidigt så man får ihop familje timmarna :-) fast nu är det är det snart nytt jobb pågång och innan det lite ledighet. Själv är det 2 veckor sen blir det 1 vecka semester. Nice.

Ikväll är det partiledar debatt på tv, spännande eller bara "du är dum" diskussioner? Själv sitter jag och funderar på vad som kan bli viktiga frågor i valrörelsen för S i Vellinge! Tycker att arbetsmiljön för personalen både skola/förskola men även för de som jobbar inom vård/omsorg som vårdcentralen och äldrevården. Men även om våra skolor/förskolor ska stanna i kommunal regi eller säljas ut! Och tillsist hur kan man få ett fungerande näringsliv på näset även på den mörka delen av året.

En vanlig söndag alltså ;-)

Presentation


Pappaledig fullmäktigeledigmot

Vem är jag?

Privat

Privat är jag en sambo med två barn och två hundar, boende i 70tals villa och 2 bilar. Grabben är 3 år och dottern under året, och hundarna 4 och 6 år. Sambons ålder vet jag inte om den är hemlig men vi är lika gamla ;-)

 

Yrkeslivet

När jag inte är pappaledig jobbar jag som rörläggare, och på företaget jag är anställd på har jag även fått förtroendet att vara fackligförtroendevald. Och detta uppdraget har jag lokalt,regionalt, division och centralt.

Har även fått förtroendet av min organisation att vara Fackligpolitiskt ansvarig i Byggnads Skåne.

 

Politiskt

Sitter som adjungerad i Vellinge Socialdemokraternas Styrelse. Sitter även efter årets val som ordinarie i Kommunfullmäktige iVellinge.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Besöksstatistik

Omröstning

Nöjda med valresultatet?
 Ja
 Nej

Ovido - Quiz & Flashcards