wican

Alla inlägg den 14 maj 2013

Av Krister Wicander - 14 maj 2013 21:03

När man väl har börjat blogga, vilket jag aldrig trodde jag skulle göra, kan man inte låta bli att kolla hur många som läst hela tiden. I Maj skiljer det från 115 st till 4 st från olika dagar. Då blir jag helt plötsligt stressad av att jag måste skriva något intressant, så man inte tappar läsare. Sen infinner sig verkligheten och lugnet när jag kommer på att även om det bara är 1 läsare så kommer jag och min familj kunna somna lugnt och tryggt även inatt.

Nu när nattningen snart är avklarad är det dags för den dagliga trädgårds städningen och sen blir det soffan, innan det är dags för nattning av sambon :-) sen är det jag som är kung över fjärrkontrollen :-)

Lägger in några bilder från dagens sista arbetsplats :-)

Av Krister Wicander - 14 maj 2013 08:02

Läser i tidningen att polisen skjutit en 69 årig man. Nu väntar vi på medias kritiska bedömande av polisens agerande, och hur synd det va om den skottskadade. Media tar ju aldrig polisen i försvar, när har överskriften varit - polis försvarade sig genom att öppna eld mot attackerande gärningsman. Tror inte det är någon polis som går och längtar efter att få skjuta ner någon, men kan ju ha fel.


Kollade lite hockey igår, och måste ju erkänna att det hade varit häftigare att blivit hockey proffs än rörläggare. Roligare arbetsuppgifter liksom. Och jag hade både tjänat bättre och sluppit dessa tidiga morgnar :-)

Presentation


Pappaledig fullmäktigeledigmot

Vem är jag?

Privat

Privat är jag en sambo med två barn och två hundar, boende i 70tals villa och 2 bilar. Grabben är 3 år och dottern under året, och hundarna 4 och 6 år. Sambons ålder vet jag inte om den är hemlig men vi är lika gamla ;-)

 

Yrkeslivet

När jag inte är pappaledig jobbar jag som rörläggare, och på företaget jag är anställd på har jag även fått förtroendet att vara fackligförtroendevald. Och detta uppdraget har jag lokalt,regionalt, division och centralt.

Har även fått förtroendet av min organisation att vara Fackligpolitiskt ansvarig i Byggnads Skåne.

 

Politiskt

Sitter som adjungerad i Vellinge Socialdemokraternas Styrelse. Sitter även efter årets val som ordinarie i Kommunfullmäktige iVellinge.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Besöksstatistik

Omröstning

Nöjda med valresultatet?
 Ja
 Nej

Ovido - Quiz & Flashcards